Photobucket
Amoy Storie's
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Berakhir Sudah :(
Sunday, April 21, 2013 ★ 8:31 PM │ (0) angels

Greeting Text

Assalamualaikum ,
hye semua :)
Sihat tak ? hope semua sihat keyh .
Tak sihat jgn lupa makan ubat .

Semua nya dah berAKHIR :(
Kami tak mampu nak pertahankan hubungan ni sampai ke jinjang pelamin ,
Niat baik mmg selalu ade halangan eh ?
Sebab semua org nampak salah kami ,
Nevermind , we know the true .
Tak perlu lah kami bercerita perkara sebenar untuk pertahan kan hubungan ni ,
Marah mcm mana skali pun ,
kite kene tutup aib org right ?
Biar lah org nampak salah dia ,
salah aku ,
Kami cuba terima dgn hati terbuka .
Kami hanya mampu ber
DOA ,
n hope everything gonna be okey :) 
Amin .

p/s : TUHAN JAGAKAN DIA :)


Photobucket Terkilan Hati
Tuesday, April 16, 2013 ★ 10:20 AM │ (0) angels

Greeting Text

Assalammualaikum ,
Lama kan tak dtg melawat Blog Amoy sendiri .
update ape ntah lagi .

Sedih , Sebak , Kecewa .
Tu semua ape yang Amoy rasa saat ni .
Rasa mcm dah buka buku baru .
Tapi tak sangka ,
 makin parah , makin menyusah kan ,
bagi org sekeliling .

Bercinta salah , tak bercinta pun salah .
bila tak bercinta tiba2 nak bina masjid  ,
my god !
fikiran org sekeliling semua
NEGETIF !
Fikir sebelum bercerita ,
Masing2 punya keluarga ,
Hari ni mungkin seronok korang men
JAJA .
Esok lusa ?
Takut2 ,
 ape yang korang JAJA korang RASA pulak  :)





Photobucket Boypren Baru laa :D
Thursday, May 17, 2012 ★ 12:42 PM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Akhirnya bende yang Amoy nak sgt ,
Amoy dah dapat :)
yeaayy ! lompat tggi2 .
Nak tau tak ape dia ?
Bukan calon suami tau . hehe
pejam mata semua ~

1
2
3
taaraaaa !
Actually Amoy dapat kamera Canon ni lama dah bulan 4 hari tu
 tapi baru nak upload :)

Dan phone Blackberry nie juga :D


Dua2 benda ni warna merah kan ?
sebenarnya Amoy suka warne pink ,
Tapi merah ni nampak menarik ,
So Amoy pilih warna nie .
Dua2 nie boypren baru Amoy ,
Ouh sipinky ,
Maaf saya curang !
hee :p







Photobucket Boypren Amoy :)
Tuesday, May 15, 2012 ★ 12:10 AM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Amoy rindu sipinky muchuk lah ,
hessh ,
Amoy tasuka la org yg Amoy ta kenal gune ,
gune tanpa kebenaran plak tu . grrr
Si pinky  ,
Sabar eh bape mggu je lagi kite jumpe .
hoyeaah :D


Ni laa sipinky muchuk Amoy . HAHA

p/s : Awak tak malu eh gune motor saya bawa pompuan lain , ish ish . saya ni manusia juga ade perasaan :D lupa eh ?

Photobucket Dia Kawan Amoy :D
Sunday, May 13, 2012 ★ 3:04 PM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Amoy nak bagi korang dgr 1 lagu nie , 
comey sgt lagu dia , 
~ Listen to You ~
Kawan Amoy suruh Amoy dgr , 
dia cakap best , 
okey bersetuju dgn dia ,
Lagu ni mmg sgt best dan cute :)


p/s : Thanks awak ! lagu ni best tau :)

Photobucket Khairul Anuar :')
Saturday, May 12, 2012 ★ 7:06 PM │ (0) angels
Greeting Text



p/s : Mungkin kadangkala saya akan merindui awak , tapi itu tak bermakna saya mati tanpa awak disisi .


Photobucket Hye Blogger :)
★ 1:21 PM │ (0) angels


Assalamualaikum ,
'Amoy' guna ganti nama nie eh ,
aku , gua , saya ta syiok lah .hehe
Amoy dah delete entry blog Amoy yang lama .
Rasa nak mula kan hidup baru ,
entry blog yang baru ,
HOYEAH !
Macam biasa blog nie akan jadi Diary Amoy ,
Suka , duka Amoy ,
 Amoy akan share kat sini .


p/s : Tatkala hati merasa sesuatu jari jemari akan mula mengambil alih untuk meluahkan segalanya :)

Photobucket
|
Something About me
Meet the big beauty Lady

I am Norsyuhada Izzati binti Bahrin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except Addaamoy) would do that effin thing? of course no one. ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just twenty and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook Norsyuhada izzati
Twitter Norsyuhada izzati
Blogskin Norsyuhada izzati
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by Norsyuhada izzati
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Berakhir Sudah :(
Sunday, April 21, 2013 ★ 8:31 PM │ (0) angels

Greeting Text

Assalamualaikum ,
hye semua :)
Sihat tak ? hope semua sihat keyh .
Tak sihat jgn lupa makan ubat .

Semua nya dah berAKHIR :(
Kami tak mampu nak pertahankan hubungan ni sampai ke jinjang pelamin ,
Niat baik mmg selalu ade halangan eh ?
Sebab semua org nampak salah kami ,
Nevermind , we know the true .
Tak perlu lah kami bercerita perkara sebenar untuk pertahan kan hubungan ni ,
Marah mcm mana skali pun ,
kite kene tutup aib org right ?
Biar lah org nampak salah dia ,
salah aku ,
Kami cuba terima dgn hati terbuka .
Kami hanya mampu ber
DOA ,
n hope everything gonna be okey :) 
Amin .

p/s : TUHAN JAGAKAN DIA :)


Photobucket Terkilan Hati
Tuesday, April 16, 2013 ★ 10:20 AM │ (0) angels

Greeting Text

Assalammualaikum ,
Lama kan tak dtg melawat Blog Amoy sendiri .
update ape ntah lagi .

Sedih , Sebak , Kecewa .
Tu semua ape yang Amoy rasa saat ni .
Rasa mcm dah buka buku baru .
Tapi tak sangka ,
 makin parah , makin menyusah kan ,
bagi org sekeliling .

Bercinta salah , tak bercinta pun salah .
bila tak bercinta tiba2 nak bina masjid  ,
my god !
fikiran org sekeliling semua
NEGETIF !
Fikir sebelum bercerita ,
Masing2 punya keluarga ,
Hari ni mungkin seronok korang men
JAJA .
Esok lusa ?
Takut2 ,
 ape yang korang JAJA korang RASA pulak  :)





Photobucket Boypren Baru laa :D
Thursday, May 17, 2012 ★ 12:42 PM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Akhirnya bende yang Amoy nak sgt ,
Amoy dah dapat :)
yeaayy ! lompat tggi2 .
Nak tau tak ape dia ?
Bukan calon suami tau . hehe
pejam mata semua ~

1
2
3
taaraaaa !
Actually Amoy dapat kamera Canon ni lama dah bulan 4 hari tu
 tapi baru nak upload :)

Dan phone Blackberry nie juga :D


Dua2 benda ni warna merah kan ?
sebenarnya Amoy suka warne pink ,
Tapi merah ni nampak menarik ,
So Amoy pilih warna nie .
Dua2 nie boypren baru Amoy ,
Ouh sipinky ,
Maaf saya curang !
hee :p







Photobucket Boypren Amoy :)
Tuesday, May 15, 2012 ★ 12:10 AM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Amoy rindu sipinky muchuk lah ,
hessh ,
Amoy tasuka la org yg Amoy ta kenal gune ,
gune tanpa kebenaran plak tu . grrr
Si pinky  ,
Sabar eh bape mggu je lagi kite jumpe .
hoyeaah :D


Ni laa sipinky muchuk Amoy . HAHA

p/s : Awak tak malu eh gune motor saya bawa pompuan lain , ish ish . saya ni manusia juga ade perasaan :D lupa eh ?

Photobucket Dia Kawan Amoy :D
Sunday, May 13, 2012 ★ 3:04 PM │ (0) angels
Greeting Text

Assalamualaikum ,
Amoy nak bagi korang dgr 1 lagu nie , 
comey sgt lagu dia , 
~ Listen to You ~
Kawan Amoy suruh Amoy dgr , 
dia cakap best , 
okey bersetuju dgn dia ,
Lagu ni mmg sgt best dan cute :)


p/s : Thanks awak ! lagu ni best tau :)

Photobucket Khairul Anuar :')
Saturday, May 12, 2012 ★ 7:06 PM │ (0) angels
Greeting Text



p/s : Mungkin kadangkala saya akan merindui awak , tapi itu tak bermakna saya mati tanpa awak disisi .


Photobucket Hye Blogger :)
★ 1:21 PM │ (0) angels


Assalamualaikum ,
'Amoy' guna ganti nama nie eh ,
aku , gua , saya ta syiok lah .hehe
Amoy dah delete entry blog Amoy yang lama .
Rasa nak mula kan hidup baru ,
entry blog yang baru ,
HOYEAH !
Macam biasa blog nie akan jadi Diary Amoy ,
Suka , duka Amoy ,
 Amoy akan share kat sini .


p/s : Tatkala hati merasa sesuatu jari jemari akan mula mengambil alih untuk meluahkan segalanya :)

Photobucket
|